IYI Parti Izmir, Temayül Için Sandik Basinda

IYI Parti Izmir, Temayül Için Sandik Basinda

IYI Parti Izmir Il Teskilati, milletvekili adaylarinin belirlenme süreci öncesi temayül yoklamasi yapiliyor. 64 ismin oylanacagi yoklama, Izmir’de 4 ayri yerde oy pusulasi yöntemiyle gerçeklestiriliyor.

14 Mayis’ta gerçeklesecek Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi Genel Seçimleri öncesi, siyasi partilerde milletvekili adaylarinin belirlenme süreci hareketliligi devam ediyor. Geçtigimiz hafta AK Parti Izmir Il Teskilati tarafindan temayül yoklamasi gerçeklestirilirken, bugün de IYI Parti Izmir üyeleri temayül yoklamasina gitti. 66 milletvekili aday adayinin bulundugu partide üyeler, 64 aday için oy kullanabilecek. 64 aday adayi için en az 7, en çok 14 isim yazilabilirken, oylama islemleri 1. Bölge için Kültürpark Celal Atik Spor Salonu, 2. Bölge’de için de Bayrakli Havuz Dügün Salonu, Ödemis ve Bergama olarak belirlendi. Oylama islemleri saat 17.00’ye kadar sürecek.

Dervisoglu kendi istegiyle kantarda

Öte yandan, 66 aday adayinin bulundugu IYI Parti Izmir’de, IYI Parti Genel Baskan Basdanismani Aytun Çiray ve Izmir’den aday adayi olan IYI Parti Kalkinma Politikalari Baskani Ümit Özlale’nin gerçeklestirilecek temayül yoklamasinda yer almayacagi ögrenildi. TBMM Grup Baskanvekili Müsavat Dervisoglu’nun 1. Bölge’den aday adayi oldugu süreçte kendi istegi ile teskilatinin karsisina çikarak yeniden aday olabilmek için oy isteyecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile