IYI Partiden CHP'ye Rest Açiklamasi Seçime Kendi Adaylari Ile Girecekler

IYI Partiden CHP'ye Rest Açiklamasi Seçime Kendi Adaylari Ile Girecekler

Tekirdag’a gelen IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Ünzile Yüksel, CHP’ye rest çekip durumun Kiliçdaroglu ile ilgili olmadigini ifade ederek seçime kendi adaylari ile gireceklerini ifade etti.

Tekirdag’a gelen IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Ünzile Yüksel, tabanin talebiyle yerel seçimlere kendi adaylari ile gireceklerini ifade etti.

Gazetecilerin sorularini yanitlayan Yüksel, bu durumun Kiliçdaroglu ile ilgili olmadigini tamamen parti tabani talebiyle ilgili oldugunu da sözlerine ekledi.

Yüksel, kentteki Hasan Ali Yücel Meydanindaki açiklamasinda "Simdi Genel Baskanimiz, olagan genel kurulda açikladi.

Ayni sekilde parti sözcümüz Prof. Dr. Kürsat Zorlu beyde zaman zaman açikladi.

Biz tabanimizinda talebi ile yerel seçimlere kendi adaylarimizla girme talebi var tabanin. Bu istikamette çalismalar yapiyoruz, hazirliklarimiz bu yönde ama konjektür degisir, siyasi gelismeler degisir, talepler degisir bizim bu konuda siyasi kurullarimiz toplanir görüsülür. Ona göre bir karar verilir. Ama öncelikle suanda bütün çalismalarimiz bütün hazirliklarimiz kendi adaylarimizla girme yönünde. Talep tabanimizin talebi, siyasi gelismeler seçim öncesinde ne getirir oturulur konusulur, gelen teklifler talepler degerlendirilir" diyerek bu durumun Kiliçdaroglu ile ilgili olmadigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile