Iyilesen Lösemili Oglu Için Ücretsiz Çigköfte Dagitti

Iyilesen Lösemili Oglu Için Ücretsiz Çigköfte Dagitti

Ankara’da çigköfte dükkani isleten Izzet Kagit, lösemi hastaligini atlatan oglu Yigit Kagit için adagini yerine getirerek, ücretsiz çigköfte dagitti.

10 yasindaki Yigit Kagit’a dokuz ay önce lösemi hastaligi teshisi konuldu. Çigköfte dükkani isleten baba Izzet Kagit, oglunun iyilesmesi halinde çigköfteleri bir gün boyunca ücretsiz dagitma karari aldi. Yigit, hastaliginin yüzde 80’ini yenerek hastane sürecini atlatti ve evde tedavi görmeye basladi.

Baba Kagit, oglunun hastaligi büyük ölçüde atlatmasi üzerine 9 ay önceki adagini yerine getirdi. Kagit, toplam 500 kilogram çigköfte dagitarak lösemi hastaligina da farkindalik olusturmayi amaçladi.

Izzet Kagit, 9 ay önce Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde çocugunun tedavisine baslandigini söyledi.

Bu süreçte oglunun tedaviye olumlu cevap verdigini belirten Kagit, hastane bölümünü atlattiklarini söyleyerek, “Bundan sonra evde iki yil 10 gün daha tedavisi devam edecek. Adak adamistim çocugumla ilgili olumlu haberler aldigimda bütün Ankara’daki çigköfte sevenlere çigköfte dagitacagim diye. Insallah bu farkindaligin diger lösemi hastalarina da faydasi ve umudu olur. Lösemili hastalarina da Allah’tan sifa diliyorum” dedi.

Yigit Kagit, egitim-ögretim hayatina 3’üncü siniftan devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile