IZBAK Ekipleri Alkislarla Karsilandi

IZBAK Ekipleri Alkislarla Karsilandi

Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sebebiyle afet bölgelerine giderek arama kurtarma çalismalarina büyük katki veren Izmit Belediyesi Arama Kurtarma (IZBAK) ekipleri sehre döndü. Ekipler alkislarla karsilandi.

Ekipler, yaklasik 10 gün bölgede enkaz altinda kalan vatandaslari kurtarmak amaciyla canla basla çalisti. IZBAK bölgede geçen 10 günün ardindan Izmit’e döndü. Ekibi, Izmit Belediyesi önünde Belediye Baskan Vekili Çetin Sarica, Baskan Yardimcilari Seyhan Özcan, Cem Güler, koordinatörler ve çok sayida personel alkislarla karsiladi. Ekiplere çiçek takdim eden Izmit Belediyesi Baskan Vekili Çetin Sarica, "Çok kutsal bir görevi yerine getirdiniz. Sag olun var olun, iyi ki varsiniz. Böyle zor günlerde insanlarimizin yanlarinda oldunuz" dedi.

IZBAK gönüllülerinden Izmit Belediyesi Basin Yayin Müdürlügü personeli Sinan Fakir ise ilk günden itibaren bölgede canla basla çalistiklarini belirterek, "Bölgede ciddi dostluklarimiz oldu. Bölge halkinin hepinize çok selamlari var. Destekleriniz için de herkes tesekkür ediyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile