İzfaş Genel Müdürü Örs: Fuarcılık İzmir Ekonomisinin Kaldıracıdır

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, Gaziemir Yeni Fuar Alanı’nın fuarcılık sektöründe ve İzmir’in ekonomisinde bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Örs, İzmir Gündoğdu Rotary Kulübü’nün toplantısında yaptığı konuşmada İZFAŞ ve fuarcılık konusuna yer verildi.

Toplantıya İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, onur konuğu olarak katıldı.

Yaptığı konuşmada İZFAŞ’ın organize ettiği fuarlar ve Gaziemir Yeni Fuar Alanı hakkında bilgiler verdi.Genel Müdür Vekili Örs, “Ülkemizde fuarcılık İzmir’den başladı.

Bunun bilinci ve övüncüyle hizmet ediyoruz. Fuarcılığın hakkıyla yapıldığı zaman bir kente neler kazandırdığını, özellikle Marble–Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ve IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Giyim Fuarı ile test ediyoruz. Fuarcılık, kentlerin önemli kaldıraç noktasıdır. Gaziemir Yeni Fuar Alanı’nın da fuarcılık sektöründe ve İzmir’in ekonomisinde bir dönüm noktası olacağını düşünüyoruz. Gelecekte İzmir fuarcılığının, ekonomisinin ve toplumsal yaşamının çok daha iyi noktalara ulaşacağından eminim.” diye konuştu.

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’nın sürdürülmesinden yana olduğunu söyleyen Örs, “Amacımız İEF'yi bundan sonraki kuşakların da sahiplenmelerini sağlamak. Geçtiğimiz yıl başlattığımız fuara gençlik aşısı çabamızı, 82. fuarımızda da sürdüreceğiz. Ayrıca diğer bir hedefimiz de çocuklarımıza yönelik farkındalık yaratmak olacak.” dedi.

Örs, İEF’nin ve ihtisas fuarlarının sahiplenilmesi için herkese çağrıda bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile