Izmir AK Parti'den 30 Ilçede Es Zamanli Danisma Meclisi Toplantilari

Izmir AK Parti'den 30 Ilçede Es Zamanli Danisma Meclisi Toplantilari

AK Parti Izmir, bir ilke imza atti; genisletilmis ilçe danisma meclisi toplantilari 30 ilçede es zamanli gerçeklestirildi.

Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan, Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Izmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Nasir, Yasar Kirkpinar, Cemal Bekle ve Genel Merkez Tanitim ve Medya Baskan Yardimcisi Emre Cemil Ayvali çesitli ilçelerin toplantilarina katildi.

Menemen ve Ödemis ilçelerinin Danisma Meclisi Toplantilari’na katilarak önemli mesajlar veren il baskani Kerem Ali Sürekli, Izmir’in tüm ilçelerinde millete hizmet yoluna bas koyanlarin bir arada oldugunu belirterek sunlari söyledi: “Bizi yildirma, korkutma tehditleri savuranlar bu tabloyu görmeli ve haddini bilmeli. Ayni yere yumruk vurmak budur. Vatanina ve Milletine hizmet sevdasi budur. Yunus Emrelerin yolunda olani, ‘gönüller yapmaya gelenleri’ Allah’in izni, milletimizin destegi ile hiç kimse yolundan edemez. 2023 ve 2024’te bunu bir kez daha görecekler. Bugün Izmir’de yakaladigimiz bu güçlü birliktelik, yeniden iktidarin ve ardindan yerelde yakalayacagimiz basarinin ayak sesleridir.” diye konustu.



Cumhurbaskanimiz 6 Kasim’da Izmir’de

Önce Menemen Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi’na katilan AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, “Yine bir ilki gerçeklestiriyoruz. 30 ilçemizde davamiza bas koyanlar olarak tek vücuduz. 20 yildir bitmeyen cosku ve heyecanimiz katlanarak büyüyor. Insallah 6 Kasim’da, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, Izmir’e gelecek. Cumhurbaskanimizin her Izmir’e gelisiyle yeni bir proje, yatirim hayata geçti. Yine öyle olacak. Çünkü, AK Parti liderinin izinde, laf üreten degil; is üreten bir partidir. Bu ülkenin sözünün eri bir lideri, Cumhurbaskani vardir.” dedi.



Ödemis’te emaneti geri alacagiz

Ödemis Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi’nda, yaklasik 3 bin kisilik coskulu kalabaliga seslenen AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, sunlari söyledi; “Ödemis’te bir araya gelen bu coskulu kalabalik gösteriyor ki, sirtimiz yere gelmez. Baskalarinin genel kurullarinda yapamadigini, biz Ilçe Danisma Meclisi Toplantilarinda yapiyoruz. Liderimizin kararliligi, bitmek bilmeyen millet ve hizmet askinin izinde yürümek böyle olur. Bu heyecani, bize oy versin vermesin her vatandasimiza dokunarak diri tutacagiz. Birileri suyu krize dönüstüredursun, biz Ödemis’te 170 bin kisiye içme suyu saglayacak, 15 bin dekar alani sulayacak Rahmanlar Baraji gibi büyük bir yatirimi gerçeklestirirken, toplu konutlari yaparken, insanimizi dogal gazla bulustururken nasil tek derdimiz vatandasimiza hizmet ise, bundan sonra da böyle olacak. 2,5 yil kaldi Ödemis’te emaneti geri alacagiz. Bize yildirmak, korkutmak tehditleri savuranlar bu tabloyu görsün. Görsün ve anlasin. Milletin oldugu yerde korkuya ve yilginliga yer olamaz! Çünkü; Yunus Emre’nin dedigi gibi; Biz gelmedik kavga için, bizim isimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir. Gönüller yapmaya geldik.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile