İzmir Büyükşehir Belediyesinden Şehit Yakınlarına İftar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk milletinin birlik, beraberlik içinde her sıkıntıyı kolaylıkla aşabileceğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Tarihi Havagazı Fabrikası'nda şehit yakınları ve gazilere yönelik iftar organizasyonuna İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dua edildi.

İftarda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Şırnak merkeze bağlı Milli Jandarma Tabur Komutanlığı unsurlarınca Namazdağı Sarıyayla mevkisinde yürütülen operasyon esnasında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından açılan ateşte şehit olan 2 askere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Huzur içinde bir yaşam dilediklerini söyleyen Kocaoğlu, 'Biz Türk milleti olarak her sıkıntıyı aştık, Kurtuluş Savaşı'nı da 15 Temmuz'daki uğursuz darbe girişimini de aştık. Bugünkü durumu da birlik, beraberlik içinde olursak çok kolay aşabiliriz, sıkıntılı günler geride kalır.' dedi.

Konuşmanın ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Doğru, Aziz Kocaoğlu'na plaket verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile