İzmir Büyükşehir Belediyesine Operasyon

İzmir Büyükşehir Belediyesine Operasyon

İhaleye fesat karıştırmak ve yolsuzluk iddialarıyla geçen Mayıs ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi`ne düzenlenen operasyonun ikinci ayağına sendikalar ve partililerden tepki geldi.

Konak Eski Sümerbank önünde toplanan DİSK Genel İş Sendikası ve çeşitli sendikalara bağlı üye ve partililerden oluşan kalabalık Basmane Meydanı`ndan sendikanın Ege Bölge Temsilciliği`ne gerçekleştirdikleri protesto yürüyüşünde operasyonun sorumlusu olarak hükümeti gösterdi. Hükümet aleyhinde sık sık sloganlar atan kalabalık, `İzmir Azizdir, Aziz kalacak` sloganları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu`na destek verdi

Sendikanın Ege Bölge Temsilciliği önünde toplanan kalabalığa DİSK Ege Bölge Temsilcisi Ali Çeltik seslendi. İddialar doğrultusunda gerçekleşen operasyonda adı geçen kişilerin göz hapsi edilmeye çalışıldığına dikkat çeken Çeltik, okuduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Artık tüm güçlerin yan yana omuz omuza olma zamanıdır. Biz kimseye yalakalık yapmıyoruz.Biz kendimizin ve çocuklarımızın yarınlarına sahip çıkmak için çalışıyoruz. Türkiye`de riskli olmasına rağmen taşeronluğa karşı çabagösteren Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile