Izmir'de 1 Kisinin Öldügü 6 Kisinin Yaralandigi Kaza Ani Kamerada

Izmir'de 1 Kisinin Öldügü 6 Kisinin Yaralandigi Kaza Ani Kamerada

Izmir’in Güzelbahçe ilçesinde asker ve sivil memurlari tasiyan servis midibüsü ile pikabin karistigi, 1 kisinin öldügü ve 6 kisinin de yaralandigi kaza ani kamera tarafindan görüntülendi.

Kaza, dün sabah saatlerinde Güzelbahçe ilçesi Mithatpasa Caddesi ile 120. Sokak kesisiminde meydana geldi. Iddiaya göre, Ege Ordu Komutanliginda görev yapan asker ve sivil memurlarin bulundugu servis midibüsü, karsi yönden gelen Hüsnü Öztepe (86) yönetimindeki 35 AD 7488 plakali pikapla çarpisti. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan kontrollerde pikap sürücüsü Öztepe’nin hayatini kaybettigi belirlendi. Hayatini kaybeden Öztepe’nin cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Midibüsteki 6 yaralidan 4’ü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine, 2’si ise Urla Devlet Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Kaza ani kamerada

Öte yandan, meydana gelen kaza, yolu gören bir kamera tarafindan kaydedildi. Görüntüde park halindeki araci son anda fark eden pikabin ani manevra yaptigi esnada midibüs ile çarpistigi anlar yer aldi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile