Izmir'de 100 Liraya Zehir Satiyorlardi, Polis Yakaladi

Izmir'de 100 Liraya Zehir Satiyorlardi, Polis Yakaladi

Izmir’in Bergama ilçesinde uyusturucu ticareti yaparken, Bergama polisine suçüstü yakalanan 3 süpheli kiskivrak yakalandi. 2 uyusturucu taciri ise tutuklandi.

Bergama Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, dün saat 08.00 siralarinda, Atmaca Mahallesi’nde bir noktada uyusturucu ticareti yapildigi bilgisi üzerine harekete geçti. Takip baslatan ekipler, 3 kisinin uyusturucu alisverisi yaptigini görmesi üzerine süphelilere müdahale etti. Kaçmaya çalisan süphelileri kiskivrak yakalayan polis ekipleri, Z.B. adli bir kisinin G.Ç. ve T.Ç.’den metamfetamin aldigini belirledi. Süpheliler polis ekipleri tarafindan gözaltina alinirken Z.B.’nin emniyetteki sorgusunda, G.Ç. ve T.Ç.’den 100 lira karsiliginda metamfetamin aldigini itiraf ettigi ögrenildi.

Süpheliler emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilirken, uyusturucu ticareti yaptigi belirlenen G.Ç. ve T.Ç., çikarildigi hakimlikçe tutuklandi. Uyusturucu satin alirken yakalanan Z.B. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile