Izmir'de 2 Kisinin Elektrik Akimina Kapilip Öldügü Olayda Süpheliler Için Ek Gözalti Karari

Izmir'de 2 Kisinin Elektrik Akimina Kapilip Öldügü Olayda Süpheliler Için Ek Gözalti Karari

Izmir’in Konak ilçesinde yagmur sirasinda elektrik akimina kapilan 2 kisinin ölümüyle ilgili sorusturmada 27 süpheli için belge ve dokümanlarin hazirlanilmasi adina ek gözalti süresi istendi.

Izmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde geçtigimiz cuma günü kentte etkili olan siddetli yagis cadde ve sokaklari göle çevirmis, bu sirada Özge Ceren Deniz (23) ve Inanç Öktemay (44) yagmura yakalanmisti. Yoldaki su birikintisinden karsiya geçmek isteyen Izmir Demokrasi Üniversitesi Tip Fakültesi 5. sinif ögrencisi Özge Ceren Deniz ve arkadasi Inanç Öktemay, suda elektrik akimina kapilarak hayatini kaybetmisti. Olayla ilgili baslatilan sorusturmada hakkinda gözalti karari verilen kisi sayisi 35’e yükselmisti. Süphelilerden 33’ü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, yakalanan sahislardan 6’si ifade sonrasi savci talimatiyla serbest birakilmisti. 2 süpheliyi yakalama çalismalarinin ise sürdügü ögrenilmisti.

Izmir Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligindeki ifade islemleri tamamlanan 27 süpheli için ek belge ve dokümanlarin hazirlanilmasi adina savcilikça ek gözalti süresi istendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile