İzmir'de Asayiş Operasyonları

Operasyonlarda gözaltına alınan 13 kişiden 8'i tutuklandı.

İzmir'de Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan 13 kişiden 8'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bir iş yerinde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen asayiş ekipleri, V.A (17) ve İ.Ç'yi (16) iş yerinden çalındığı değerlendirilen malzeme ve parayla yakaladı. Zanlıları otomobilde bekleyen H.B (22) ile A.A. (20) ve Y.A (42) da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.A ve İ.Ç çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Konak ilçesi Boğaziçi Mahallesinde 3 okuldan yapılan hırsızlıkla ilgili çalışma yapan ekipler, olayın şüpheli M.A (18) ve A.K'yi (18) yakaladı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Basmane semtinde E.K'nın (55) cüzdanının çalınması olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda ise E.M (27) ve A.Y (19) gözaltına alındı. Şüpheliden E.M çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki M.C.A'nın cep telefonunun tehditle gasp edilmesini araştıran ekipler de, R.K (17), Ş.A (18), F.K (18) ve M.B.K'yı (18) yakaladı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan R.K serbest bırakılırken, Ş.A, F.K ve M.B.K ise 'birden fazla yağma' suçundan tutuklandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile