Izmir'de Belediye Otobüsünde Biçaklama Ani Kamerada

Izmir'de Belediye Otobüsünde Biçaklama Ani Kamerada

Izmir’in Konak ilçesinde seyir halindeki belediye otobüsünde tartisan iki kisi kavga etti. Kavga esnasindaki biçaklama ani bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.

Olay, dün aksam saat 17.00 siralarinda Fevzipasa Bulvari’nda meydana geldi. Seyir halinde olan 23 numarali Uzundere Konak hatti otobüsünde S.U.(44) ile S.S.(64) tartismaya basladi.

Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi sonucu iki kisi birbirine girdi. Bu esnada S.S. elindeki biçakla S.U.’yu yaraladi. Vatandaslarin durumu ihbar etmesi sonucu olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, biçakli sahis polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak emniyete götürüldü. Yaralanan kisi ise saglik ekipleri tarafindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan S.U.’nun hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Biçaklama ani böyle görüntülendi

Öte yandan, yasanan korku dolu anlar otobüste bulunan bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kayit altina alindi. Görüntüde, iki kisinin laf dalasi yaptigi, bu esnada S.S.’nin kavga ettigi kisiyi biçaklamakla tehdit ettigi, ikilinin birbirine girdigi anda S.S.’nin S.U.’yu biçakla yaraladigi anlar yer aldi. Kavga esnasinda otobüste bulunan yolcularin panikle kaçistigi ve belediye otobüsü soförünün araya girmek istedigi anlar da görüntülendi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile