İzmir'de Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

İzmir'de Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

İzmir’i Selçuk ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, İsabey Mahallesi Eskiizmir Caddesi'nde gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Selçuk Belediyesi’nde görevli arkeolog Yusuf Yavaş (47), arkadaşı Mehmet Bayraklı ile yemek yedikten sonra yürüyerek evlerine doğru yola çıktı. İddiaya göre, Yavaş ve Bayraklı Eskiizmir Caddesi’ne geldiği sırada bilinmeyen bir nedenle arkadan gelen bir araçtan inen T.B. (30) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine T.B., yanında bulunan bıçakla Yavaş ile Bayraklı’yı yaraladıktan sonra aynı araca binerek kaçtı. Kavgayı gören bir vatandaş, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri iki yaralıyı ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bacağından yaralanan Mehmet Bayraklı ayakta tedavi edilirken; ağır yaralanan arkeolog Yusuf yavaş ise ilk müdahalenin ardından İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi

Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis, kısa sürede T.B.’yi gözaltına aldı. İfadesi alınan T.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yaralıların avukatları karara itiraz edeceklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile