İzmir`de Dehşet Saçan Damat Tutuklandı

İzmir`in Gültepe semtinde dün ayrı yaşadığı eşini gizledikleri iddiasıyla kayınpederini öldüren, kayınvalidesini ağır yaralayarak baldızının kızını kaçıran damat Mehmet E.

, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği`ndeki işlemleri tamamlanan zanlı Mehmet E., adliyeye sevkedildi. Nöbetçi Mahkeme`de hakim karşısına çıkan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gültepe semti 2697 Sokak 31 numarada meydana gelen olayda, Mehmet E., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Aylin E.`yi görmek ve barışmak için kayınpederi Battal Aybek`in (62) evine gitmişti. Evde çıkan tartışma sonucu kayınpederini sert bir cisimle kafasına vurarak öldürdükten sonra kayınvalidesi Ayten Gezer`i de 5 bıçak darbesiyle ağır yaralayan zanlı Mehmet E., evde bulanan baldızının kızı 4 yaşındaki Merve Katı`yı da yanına alarak kaçmıştı.

Zanlı Mehmet E. bir süre sonra yanında götürdüğü küçük kızı Gültepe`de bulunan bir akrabasının evine bıraktıktan sonra ağabeyiyle buluşmak için geldiği bir pastanede polis tarafından gözaltına alınmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile