Izmir'de Eglence Mekanini Kursunlayan 2 Süpheli Yakalandi

Izmir'de Eglence Mekanini Kursunlayan 2 Süpheli Yakalandi

Izmir’in Çesme ilçesinde, rezervasyonlari olmadigi için eglence mekanina alinmamalarindan ötürü tabancayla mekana ates açan ve bir kisiyi yaralayan 2 süpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.

Sakarya Mahallesi Ayayorgi Koyu’nda bir isletmeye rezervasyonlari olmadan girmeye çalisan H.K.A (17) ve M.E.A (17), güvenlikler tarafindan içeriye alinmadi. Isletme yetkilileriyle kavga eden süpheliler, yanlarinda bulunan tabancalar ile is yerine ates etti. Bu sirada kulüp önünde müsteri bekleyen taksi sürücüsü F.G. omzundan yaralandi. Ihbar üzerine adrese gelen 112 Acil Saglik ekiplerince ambulansa alinan yarali taksi soförü, Çesme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralinin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Olayin ardindan araçla kaçan 2 süpheli polis ekiplerince yapilan operasyonla yakalanarak gözaltina alindi.

O anlar kamerada

Öte yandan, süphelilerin is yerine ates açtigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, süphelilerden birisinin araçtan aldigi digerinin ise üzerinde bulunan tabancayi çikararak is yerine dogru ates açtigi, olayin ardindan ise sahislarin otomobile binip kaçtigi yer aliyor.

Isletme çalisanlari müsterileri darp etmisti

Ayrica, 7 Agustos Pazartesi günü gece saatlerinde yasanan bir baska olayda ise yine ayni eglence mekaninin çalisanlari müsterileri darp etmis, o anlar ise cep telefonu kamerasina yansimisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile