Izmir'de Geleneksel Gençlik Günleri Düzenlendi

Izmir'de Geleneksel Gençlik Günleri Düzenlendi

Izmir Karabaglar ITO Vakfi Süleyman Tastekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Geleneksel Gençlik Günleri düzenledi.

ITO Vakfi Süleyman Tastekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ögrenci ve ögretmenleri, 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayrami haftasinda, 3. Geleneksel Gençlik Günleri etkinlikleri düzenledi.

Etkinlik çerçevesinde, Kuva-yi Milliye önderlerinden Antep Savunmasinin önemli isimlerinden Sehit Sahin Bey’i örnek alarak okulun yemekhanesini Sahin Bey’in evinin altindaki magarada olusturdugu yasam alanina dönüstürdü ve hafta boyunca ziyaretçilere açti.

3. Geleneksel Gençlik Günleri çerçevesinde hafta boyunca farkli etkinliklerin yer aldigi okulda; ilkokul ögrencilerine ve okulun ögretmen ve ögrencilerine parkur yarismasi, halat çekme, ok atma yarismalari gerçeklestirildi.

Ögrencilerden olusturulan 45 kisilik Halk Danslari ekibi okul töreninin yaninda “Izmir’i Anlamak” etkinligini Ahmet Adnan Saygun Etkinlik Merkezi’nde sundu. Ayrica okulun Geleneksel Gençlik Günleri etkinliklerinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul ögrencilerine yönelik ‘Siber Güvenlik’, ‘Drone Uçurma Atölyesi’, ‘Hamurlu Devreler’, ‘Resim Yapan Robot’, ‘Ilk Elektronik Devrem’, ‘Mobil Programlama’, ‘3D Tasarim Atölyesi’, ‘Robotik Programlama MBOT’, ‘Sonic Pi ile Elektronik Müzik’, ‘Scratch Programlama’, ‘Dekoratif Lehimleme’, ‘Gece Lambas Yapiyoruz’ atölye çalismalari yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile