Olay, saat 17.30 siralarinda Yesilova Mahallesi Kamil Tunca Bulvari yaninda bulunan Bornova Otel’in insaatinda meydana geldi. Insaatta bulunan vinçteki yükseltme çalismalari sirasinda, vincin bir kisminin henüz belirlenemeyen nedenden dolayi koptu. Insaatin 21. katinda bulunan vincin kabini ve bir bölümü büyük bir gürültüyle asagi düserken, olayi görenlerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alirken, yaralanan vatandaslara saglik ekipleri müdahale etti. Vinç kabininin devrildigi yerde ise 5 kisinin cansiz bedeninin bulundugu ögrenildi.
Kazanin meydana geldigi bölgede çalismalar sürerken, vinç kabinin devrildigi santiye alani ve parçalarinin düstügü caddede çalismalar sürüyor.
Izmir'de Insaatin Kule Vinci Devrildi Açiklamasi 5 Ölü, 2 Yarali
Izmir’in Bornova ilçesinde bir otel insaatindaki kule vincin bir kisminin devrilmesi sonucu 5 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi. Olay yerinde çalismalar sürüyor.



















