İzmir'de kıraathanede silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı

İzmir'de kıraathanede silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden kıraathanede çıkan tartışma kanlı bitti. İki grup arasındaki kavgada silahlar konuştu. Silahlı çatışmada 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kumar nedeniyle aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup, konuşmak için ilçedeki kıraathanede bir araya geldi.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gruptakiler arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Kanlı hesaplaşmada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Korkunç olayda, Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan M.Y. ve A.K. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de kıraathanede silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı
5 kişinin yaşamını yitirdiği mekanda daha önce de kumar yüzünden benzer tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Bu nedenle iki grup arasında husumet oluştuğu belirtildi.

İzmir'de kıraathanede silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı
(Hayatını kaybedenlerden sırasıyla 3'ü; Rıdvan Bağçalı, Süreyya Bayrak, Timuçin Altınel)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile