Izmir'de Komsu Kavgasi Cinayetle Bitti

Izmir'de Komsu Kavgasi Cinayetle Bitti

Izmir’in Torbali ilçesinde gürültü yüzünden tartistigi komsusunun kapisina giden bir kisi, kapi yüzüne kapatilinca sinirlenip ates etti. Kapiyi delen mermi, arkasinda bulunan kadina denk gelince, talihsiz kadin hayatini kaybetti.



Olay dün gece saatlerinde Torbali Ertugrul Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ayni apartmanda yasayan ve daha öncede gürültü gerekçesiyle tartistiklari ögrenilen iki aile gürültü yüzünden bir daha tartisti. Tartismanin büyümesi üzerine D.Y. (18), komsusunun kapisina gitti. Alkollü oldugu iddia edilen komsu, kapisina gelen D.Y.’ye damacana firlatip kapiyi kapatti. Kapinin yüzüne kapatilmasi üzerine sinirlenen D.Y. ise belindeki tabancayla kapiya dogru ates etti. Kapiyi delen kursun kapinin arkasinda bekleyen 56 yasindaki Hanife Doymus’un kafasina isabet etti. Doymus, kanlar içerisinde yere yigilirken ihbar üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Saglik ekiplerinin yaptigi incelemede Hanife Doymus’un hayatini kaybettigi belirlenirken, D.Y. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Hayatini kaybeden kadinin cenazesi, yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile