Izmir Valiliginin internet sitesinde yer alan meteorolojik uyarida, bu gece saatlerinde Kiyi Ege’de baslayacak saganak ve yer yer gök gürültülü saganak yagislarin yarin sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artiracagi belirtildi.
Saganagin cumartesi günü aksam saatlerine kadar araliklarla Izmir il genelinde kuvvetli Izmir’in bati ve güneybati kiyi ilçelerinde (Çesme, Karaburun, Urla, Balçova, Güzelbahçe, Narlidere, Karabaglar, Menderes, Seferihisar, Selçuk) çok kuvvetli ve yer yer siddetli olmasinin beklendigi kaydedildi.
Kuvvetli yagislarin neden olabilecegi sel, su baskini, dolu yagisi, yildirim, yagis aninda kuvvetli rüzgar ve ulasimda aksamalar gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmasi istendi.
Izmir'de Kuvvetli Saganak Bekleniyor
Izmir’de, gece saatlerinde baslayacak saganagin kuvvetini artiracagi tahmin ediliyor.



















