Izmir'de Motosiklet Ile Kamyon Çarpisti Açiklamasi Baba-Kiz Yasamini Yitirdi

Izmir'de Motosiklet Ile Kamyon Çarpisti Açiklamasi Baba-Kiz Yasamini Yitirdi

Izmir’in Kiraz ilçesinde, motosiklet ile kamyonun karistigi kazada motosiklet sürücüsü baba ve yolcu konumunda bulunan küçük kizi yasamini yitirdi.

Kaza, dün aksam saat 23.30 siralarinda Semsiler Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Bekir Özkan (36) idaresindeki 35 Z 2317 plakali motosiklet ile Alasehir istikametinden Kiraz yönüne gitmekte olan H.L., yönetimindeki 16 AFT 394 plakali silaj yüklü kamyon henüz belirlenemeyen sebepten dolayi çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosiklet sürücüsü baba Bekir Özkan ve yolcu konumunda bulunan kizi Neriman Özkan (5) yola savruldu. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince yapilan kontrollerde baba Özkan’in olay yerinde yasamini yitirdigi tespit edilirken, agir yarali durumdaki küçük kiz ise ambulansa alinarak Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen küçük kiz kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Öte yandan, kamyon sürücüsü H.L., gözaltina alinirken, baba ve kizinin hayatini kaybettigi kazayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile