İzmir`de Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

İzmir`de Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

İzmir`in Konak ilçesinde İkmal Şube Müdürlüğü, Kadifekale Karakolu yakınları ve Yapıcıoğlu Camisi bahçesine, havai fişek ve maytap parçaları bulunan kutuları atan terör örgütü üyesi polis tarafından yakalandı.

31 Ağustos 2010 tarihinde Rakım Erkutlu Caddesi üzerindeki İzmir Emniyet Müdürlüğü İkmal Şubesi binası ile Kadifekale Karakolu yakınlarına daha sonra da Yapıcıoğlu Camisi bahçesine atılan ve içinde havai fişek ve maytap parçaları bulunan kola kutuları, büyük gürültüyle patlamıştı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terör Şubesi ekiplerinin olaylarla ilgili yakaladığı F.P. K.P., V.E., S.Y. ve Z.K. sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmayı derinleştiren polis, ses çıkarma özelliği bulunan patlayıcıları temin edip atan kişinin Abit A. (19) olduğunu belirledi. Harekete geçen ekipler, Abit A.`yı Kadifekale semtinde yakaladı. Terör örgütü PKK`nın sözde Kadifekale sorumlusu olduğu belirtilen Abit A., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile