Izmir'deki 'Laf Atma' Cinayetinin Görüntüsü Ortaya Çikti

Izmir'deki 'Laf Atma' Cinayetinin Görüntüsü Ortaya Çikti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, ‘laf atma’ yüzünden çiktigi ileri sürülen kavgada bir kisinin gögsünden biçaklanarak hayatini kaybettigi olayin güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti.

Olay, dün aksam saatlerinde Karabaglar ilçesi Yildiz Caddesi ile Türbe Caddesi kesisiminde meydana geldi. iddiaya göre, yolda yürüyen A.B.Y. ile Medet Ferhan Sengün (33) arasinda ‘laf atma’ yüzünden tartisma çikti. Olayin büyümesi üzerine A.B.Y., yaninda bulunan biçakla Sengün’ü gögsünden biçakladi. Sengün, kanlar içerisinde yere yigilirken, olay çevredeki vatandaslar tarafindan 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince Sengün’ün yasamini yitirdigi belirlendi. 33 yasindaki adamin cansiz bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve savcinin incelemelerinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Cinayetin görüntüsü ortaya çikti

Yasanan korkunç cinayetin güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde; A.B.Y. ile Medet Ferhan Sengün arasinda arbede yasandigi, o sirada cinayet zanlisinin yere düstügü ve kendisine vuran Sengün’ün uzaklastigi, elinde biçak bulunan A.B.Y.’nin ise egilerek yerden bir sey alip arkasindan gittigi görülüyor.

Öte yandan, psikolojik sorunlari oldugu ileri sürülen olayin süphelisi A.B.Y. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi. Konuyla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile