İzmir'deki Şüpheli Ölüm

İzmir'de bir kişi, sevgilisi olduğu ileri sürülen kadını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 31 Ekim'de Karşıyaka ilçesindeki evinde ölü bulunan Serpil Çiçek'in (38) şüpheli ölümünü araştıran İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının yanında bulunan tarım ilaçlarını incelemeye aldı.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, Çiçek'in boğularak öldüğünün anlaşılması üzerine polis ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.

Çevrede tarım ilacı satan iş yerlerini ve güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, Çiçek'in son olarak erkek arkadaşı O.B. ile görüştüğünü belirledi. Evde bırakılan tarım ilaçlarını satın alan kişinin de O.B. (52) olduğunu tespit edilmesi üzerine şüpheli gözaltına alındı. Zanlının, sevgilisini boğarak öldürdükten sonra olaya intihar süsü vermek için yanına tarım ilacı koyduğu iddia edildi.

Emniyette susma hakkını kullandığı öğrenilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Karşıyaka'da iki gün kendisinden haber alınamayan Serpil Çiçek'in yakınları, durumu polise bildirmiş, çilingir yardımıyla eve giren ekipler, evde yalnız yaşayan Çiçek'in cesediyle karşılaşmıştı. Cesedin yanında tarım ilacı bulunmuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile