Izmir'e Firtina Bir Anda Geldi, Ortaligi Yikti Geçti

Izmir'e Firtina Bir Anda Geldi, Ortaligi Yikti Geçti

Izmir’de, aniden baslayan firtina, hayati olumsuz etkilerken, agaçlar ve direkler devrildi, meteorolojiden acil uyari geldi.

Izmir’de biranda baslayan firtina, herkesi hazirliksiz yakaladi. Özelikle Izmir’in kuzey ilçeleri olan Aliaga, Dikili, Bergama ilçelerinde etkili olan firtina hayati kisa sürede felç etti. O sirada plajda bulunan vatandaslar, apar topar esyalarini toplayarak güvenli bir yere geçti. Trafikte bulunan vatandaslarda rüzgarla zor anlar yasadi.

Etkili olan firtinayla ilgili Meteoroloji 2.Bölge Müdürlügü Tahmin ve Erken Uyari Merkezi’nden uyari geldi. Yapilan açiklamada, “Meteoroloji radarindan alinan verilere göre; bugün 15.30-17.00 saatleri arasinda Izmir’in kuzeyinde (Dikili, Bergama, Kinik, Foça, Aliaga, Karaburun, Menemen) yerel olarak gök gürültülü saganak ve yagis aninda firtina beklendiginden çati uçmasi, agaç devrilmesi, yildirim, ulasimda aksamalar gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile