İzmir Genç MÜSİAD Hedeflerini Yükseltti

İzmir Genç MÜSİAD Hedeflerini Yükseltti

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu (İzmir Genç MÜSİAD) genel kurulu yapıldı.

  Emre Balcı, 2012 yılı için İzmir Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine tekrar seçilerek güven tazeledi. Şube merkezinde düzenlenen genel kurula Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel, İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk, eski Dönem Başkanı Cemal Öztürk, AK Parti, HAS Parti ve SP il gençlik kolları başkanları, çok sayıda sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Selamlama konuşmalarını yapan MÜSİAD Şube Başkanı Çabuk, İzmir Genç MÜSİAD 'ı sosyal, siyasi ve ekonomik anlamda İzmir 'in geleceği olarak gördüklerini ve ona göre yetiştirdiklerini, örnek alınacak bir oluşumun genel kurulunu hep beraber yaptıklarını söyledi. İzmir Genç MÜSİAD Başkanı Balcı ise 18 ile 29 yaş arası işadamlarını ve müteşebbisleri bünyelerinde barındırdıklarını ifade ederek, 'Çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen ve rekabeti seven genç işadamları olarak bölgemizde de şubemiz, gençlik anlamında öncü STK`lerden biri olmayı kendisine hedef edinmiştir. 2012 yılında İzmir 'de genç STK 'ler arasında öncü kuruluş olacağız ve marka değeri yakalayacağız. Yeni dönem ekibiyle çıtayı daha da yükselteceğiz. 'dedi.

Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu da EXPO 2020 çalışmaları kapsamında Genç MÜSİAD olarak gençlik odaklı STK`lere tek tek gideceklerini söyledi. EXPO için gençlik odaklı bütün STK`lerin bir oluşum etrafında ayrı ve özel bir platform kurma çalışmasına da öncülük etmek için çalışacaklarını ifade etti. Genç MÜSİAD Genel Merkezi 'nin, Dünya Genç STK 'ler Birliği`ni 2011 Aralık ayında kurduğunu belirten Çiftçioğlu, yurtdışı delegasyonunda genel merkezin gençlik örgütleriyle temaslarını faal olarak kullanacaklarını ve yurtdışı gezileriyle de bunu besleyeceklerini anlattı. KOSGEB ile uygulamalı girişimcilik eğitimini bütün üyelerine yönelik alacaklarını, İzmir 'in bütün üniversitelerinde de faal olarak yer alacaklarını sözlerine ekledi.  
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile