Izmir'in Is Dünyasi Temsilcileri IEÜ Mütevelli Heyetinde

Ege Bölgesi Sanayi Odasi (EBSO) Baskani Ender Yorgancilar, Izmir Ticaret Borsasi (ITB) Baskani Isinsu Kestelli ve Ege Ihracatçi Birlikleri (EIB) Koordinatör Baskani Jak Eskinazi, Izmir Ekonomi Üniversitesi'nin (IEÜ) mütevelli heyetine seçildi.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, 29 kisilik mütevelli heyeti ögrenciler için yapilmasi planlanan projelerin yol haritasini olusturacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen IEÜ Mütevelli Heyet Baskani ve Izmir Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Mahmut Özgener, Izmir'deki tüm üniversitelere fayda saglayacak örnek bir bütünlesmeyi gerçeklestirdiklerini belirtti.

Özgener, Izmir'in büyük sivil toplum kurulusularinin temsilcilerinin, gençler için birlikte çalisacaklarini belirterek, "Kardes kuruluslarimizla kentimiz için tarim, ticaret ve sanayi alaninda pek çok önemli projede is birligi yapiyoruz. Egitimle bunu pekistirmis olduk." dedi.

EBSO Baskani Ender Yorgancilar da Izmir'de olusan ortaklik kültürünün, sehri gelecege tasiyacak yeni proje ve is birliklerinin olusmasina zemin hazirladigini aktardi.

Ayni lisani degil, ayni duyguyu paylasanlarin basariya ulastigini vurgulayan Yorgancilar, IEÜ'nün mütevelli heyetinde birlikte çalismanin, gençler için bugüne kadar yapilan çalismalari bir adim daha ileri tasimak adina büyük firsat oldugunu kaydetti.

ITB Baskani Isinsu Kestelli ise mütevelli heyetindeki güç birligi sayesinde çagin ötesine geçecek ve kente deger katacak projelere imza atilacagini belirterek, "Enerjisi ve girisimcilik ruhu yüksek gençlerimiz, sehrimiz ve hak ettigimiz gelecegimiz için çalisacak olmanin gururu içerisindeyim." ifadelerini kullandi.

EIB Koordinatör Baskani Jak Eskinazi de egitim sistemini dünya standartlarina tasiyacaklarini, çevreci, sürdürülebilirlik eksenli bir anlayisla egitim vereceklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile