İzmir ve Manisa'da dolandırıcılık operasyonu: Zanlılardan biri kalp krizi geçirdi

İzmir ve Manisa'da esnaflardan aldıkları gıda ve içecek ürünleri karşılığında sahte ve çalıntı çek vererek dolandırdığı iddia edilen 7 kişi, düzenlene

İzmir ve Manisa'da esnaflardan aldıkları gıda ve içecek ürünleri karşılığında sahte ve çalıntı çek vererek dolandırdığı iddia edilen 7 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Zanlılardan biri kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılırken emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvuran bazı esnaflar, kimlikleri belli olan kişilerin sahte ve çalıntı çeklerle kendilerinden gıda ve içecek aldığını bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, İzmir ve Manisa'da esnafları bu şekilde dolandırdıkları iddiasıyla H.T. (35), F.K. (26), A.E. (49), İ.B. (51), Ö.K. (50), B.K. (23) ve A.K.'yı (37) gözaltına aldı. Zanlılardan A.K., Emniyet Müdürlüğü Bozyaka Hizmet Binası'nda kalp krizi geçirdi. Polislerin çağırdığı cankurtaranya Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.K.'ye anjiyo yapılacağı öğrenildi. İşlemleri tamamlanan diğer 6 zanlı ise adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile