İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Bekirdere’yi Gezdi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Bekirdere’yi Gezdi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi’nde yaklaşık 3 saat boyunca sokak sokak gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan’a Bekirdere turunda Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Öztürk ve İsmail Gün, Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Murat Demir ile daire müdürleri ve ilgili birim sorumluları eşlik etti. Mahalle planı üzerinden yapılan gezide bölgedeki eksikler yerinde görüldü.

Başkan Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürlerine talimat vererek; “Yaz sonuna kadar Bekirdere Mahallesi’nde merdiven, korkuluk, tretuvar ve parke eksiği kalmayacak. Bu konuda yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirin” dedi.

Metruk yapılar konusunda da oldukça titiz olduğu bilinen Başkan Doğan, Emel Sokak’taki metruk binanın bir an önce yıkılması için gerekli çalışmaları başlatmaları konusunda yanındakileri uyardı. Gezi boyunca Murat Sokak, Bülent Sokak, Mahmut Çağlar Sokak, Sezer Sokak, Hacıbektaş Sokak, Emel Sokak, Doğa Sokak, Dadaloğlu Sokak ve Cansever Sokakları dolaşan Doğan, gördüğü vatandaşlarla da bol bol sohbet edip onların dertlerini dinledi. Bekirdere Bahar Camii’ni de ziyaret eden Doğan, beraberindekilerle ve cemaatle cami avlusunda bir süre oturarak, sohbet etti. Bekirdere Mahallesi Muhtarı İsmail Sayın, Başkan Doğan’ın mahallelerine yaptığı ziyaretin eksikleri yerinde görme açısından çok yararlı geçtiğini söyleyerek, Doğan ve beraberindekilere teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile