İzmit Belediyesi Personeli İftarda Buluştu

İzmit Belediyesi Personeli İftarda Buluştu

İzmit Belediyesi personeli her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde buluştu.

Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler, şefler ve diğer bütün personelin tam kadro katıldığı iftar yemeğinde Genel- İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük’te belediye personelini yalnız bırakmadı.

İzmit Belediyesi’nin Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeği belediye personelini bir kez daha kaynaştırırken, Başkan Doğan, gelecek yıl da aynı heyecan ve sıcaklıkla iftar yemeğinde biraraya gelmek için sağlık sıhhat diledi. Başkan Doğan, masaları tek tek gezerek çalışma arkadaşları ile sohbet etti. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğinde sazendelerin seslendirdiği birbirinden güzel eserler, İzmit Belediyesi çalışanlarına keyifli bir iftar yaşattı.

Keyifle geçen iftar yemeğinin ardından söz alan Genel- İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, hem düzenlenen iftar yemeği hem de yöneticilik anlayışından ötürü Başkan Doğan’a teşekkür etti. İzmit Belediyesi’nin emeğe saygı duyduğunu belirten Küçük, “İzmit Belediyesi her anlamda önemli zorlukları aşmayı bilen güçlü bir kurum. Bu gücün arkasında emekçi kardeşlerimiz ve güçlü bir yönetim var. İnanıyorum ki ileride her şey daha güzel olacak” dedi.

Vedat Küçük daha sonra Başkan Doğan’ı sahneye davet ederek toplu sözleşmelerin imzalanması temennisi ile kalem hediye etti.

Yemeğin ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “İzmit Belediyesi ülke genelinde en başarılı ilçe belediyelerinden biridir. Ortada bir başarı varsa personelimizin gece gündüz çalışmasıyla gerçekleşmiştir. Biz yöneticiler Tek Başımıza hizmet veremez ve başarılı olamayız. Hep beraber, her kademedeki personelimizle el ele gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla İzmit’te başarılı olduk. Hizmetlerimize bu anlayışla devam ediyoruz” diyerek iftara katılan tüm personele teşekkür etti.

Salondaki görüntünün İzmit Belediyesi’nin gücünü gösterdiğine dikkat çeken Doğan, “Gücümüz birlik ve beraberlikten geliyor. Sıkıntıları, imkansızlıkları hep birlikte aştık. İzmit’in geneline baktığımızda bu çalışmanın güzel sonuçlarını alıyoruz. Biz birbirine inanan, İzmit’e hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan büyük bir aileyiz. Bu nedenle yıllardır emeğini belediye hizmetleri için harcayan siz değerli çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile