Izmit'e Yeni Egitim Döneminde 3 Kres Geliyor

Izmit'e Yeni Egitim Döneminde 3 Kres Geliyor

Izmit Belediyesinin, Sirintepe Mahallesi Ekopark’a kazandiracagi 6’nci kresin çalismalari bugün basladi. Tepeköy ve Erenler kres çalismalarinda sona gelen Izmit Belediyesi, yeni egitim dönemine arti 3 kresle ’merhaba’ diyecek.

Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, seçimden önce Sirintepe Mahallesi sakinlerine bölgeye bir kres yapacaklarinin müjdesini vermisti. EMCO Insaat’in sahibi Ertugrul Kolayli’nin bagisiyla kazandirilacak olan kres için bugün itibariyle çalismalar basladi.

Ilk kazmanin vuruldugu anda alanda olan Baskan Hürriyet, yeni egitim dönemine arti 3 kresle baslayacaklarini belirtti.

Konuyla ilgili bilgi veren Baskan Hürriyet, “Sirintepe Mahallemize seçimden hemen önce bir sözümüz vardi. 6’nci kresimizi Ekopark’a yapacagimizi söylemistik. Bagisçimizin katkilariyla beraber temel atacagiz demistik. Mazbatamizi alir almaz, ruhsat onaylarimiz da tamamlandiktan sonra bugün itibariyle ilk kazmayi vurmus bulunuyoruz. Temel atma törenimizi de yapacagiz. Törenden önce tüm Sirintepe halkimiza müjdeyi vermek istedik" dedi.



"Kresler bizim olmazsa olmazimiz"

Kresleri çok önemsediklerinin altini çizen Hürriyet, "Kresler bizim olmazsa olmazimiz. Kreslerimizde çocuklar çok mutlular. Aileler çok mutlu. Ögrenci sayimiz giderek artiyor. 2. dönemimizde daha fazla kres yapmak istiyoruz. Yeni yer tespitlerine basladik. 5’nci kresimiz Yenimahalle’de olacak. Ilk ihaleye giren olmamisti fakat tekrar ihale yapacagiz. Burada tek katli ve 3 derslikli bahçesiyle birlikte bir kres yapacagiz. Ekopark’i zaman içerisinde bir macera parkina dönüstürecegiz. Çocuklarimiz ve aileleri burada gönüllerince eglenebilecek. Çok ugrak bir nokta ve cazibe merkezi olacak. Içerisinde Gülümse Kafe’mizi açmistik. Bu dönemde Gülümse Kafe’mizi daha nitelikli hale getirecegiz. Bu bölgeyi önemsiyoruz ve bu bölgenin insanlari bunu hak ediyor. Çocuklarimiz için buraya güzel bir kres kazandirdigimizda Ekopark’in içerisi çok daha güzellesecek. Bizim kreslerimizde hem egitim çok nitelikli hem de fiziki kosullari çok güzel. Yüksek fiyatlarla egitim veren özel kreslerde bile bu sartlar olmayabiliyor. Biz çocuklarimizin en iyi sekilde egitim almasi için çok çaba sarf ediyoruz. Insallah burayi da yakin zamanda bitirmeyi arzu ediyoruz. Çocuklari gerçekten önemsiyoruz ve onlarin en iyi egitimi almasi, en güzel hizmeti almasi için ugrasiyoruz. Çocuklarin sevgisi de bizleri motive ediyor. Erenler ve Tepeköy kresleri ile birlikte yeni egitim dönemine arti 3 kresle baslayacagiz. Böylelikle daha fazla çocugumuza kres hizmeti verecegiz. Temele hazirlik çalismalarimiz kendi is makinalarimizla yapiliyor. Insallah yeni dönemde is makinalarimizin sayilarini da arttiracagiz" diye konustu.



Kres Müdürlügü geliyor"

Cumartesi günü ilk meclis toplantisinin olacagini hatirlatan Hürriyet, "Ilk meclisimizde öncelikle Kres Müdürlügü kuracagiz. Ilk isimiz bu olacak. Sonrasinda yeni is makinalari ve kamyonlarimizi arttiracagiz. Mecliste kredi taleplerimiz olacak. Kamyon hacmimizi genisletip kirsal bölgeye çok daha fazla hizmet götürecegiz. Kendi öz gücümüzü arttiracagiz. Kendi tas isleme tesisimizi kurma çalismalarimiz sürüyor. Allah nasip ederse onu da yapacagiz. Daha hizli ve daha çok alana hizmet götürecegiz. Biz var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile