İzmit'e Yeni Kapalı Pazar Yeri

İzmit Belediyesi tarafından Yuvam Akarca Mahallesi'nde yaptırılan kapalı pazar yeri, düzenlenen törenle açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her alanda geliştiğini belirtti.

"Herkes kendi işini yaparsa, kalkınma olur" diyen Karaosmanoğlu, "Belediyeci kendi işini, mühendis kendi işini yaparsa bir şeyler olur. 10 yıl önce Türkiye böyle değildi. Ancak şimdi daha sağlıklı ve yaşanabilir bir Türkiye var" ifadesini kullandı.
-"10 Ağustos seçimleri çok önemli"-
İzmit Belediye Başkanı Doğan ise, pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması için projeler ürettiklerini kaydederek, "Hedefimiz kapalı pazar yerlerinin sayısını daha da attırmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı seçimine de değinen Doğan, şöyle konuştu:
"30 yaşına kadar Türkiye'yi görmemiş, tozlu ve çamurlu yollarında gezmemiş biri 71'inde çıkmış cumhurbaşkanı olmak istiyor. Bir tarafta Türkiye'yi, Türk insanını tanımayan biri, diğer yanda ise, ülkesi için gecesini gündüzünü katan, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için 10 Ağustos seçimleri çok önemli. Ülkemizin hedeflerine ulaşması için halkımız 30 Mart'taki gibi bu seçimde de en doğru kararını verecektir."
Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de esnafın modern ve çağdaş pazar yerlerine kavuştuğunu vurguladı.
Konuşmaların ardından bin 200 metrekare alana inşa edilen pazarın açılışı gerekleştirildi.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile