Izmitliler Güne Sicak Çorbayla Basliyor

Izmitliler Güne Sicak Çorbayla Basliyor

Izmit Belediyesi, hafta içi her gün sabah erken saatlerde mobil ikram araçlariyla vatandaslara sicak çorba ikrami yapiyor.

Soguk havalarda vatandaslarin içini isitan mobil ikram araçlari Izmitlilerin memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Izmit Belediyesi Asevinde öz kaynaklarla hazirlanan çorbalar, yogun olarak kullanilan hastane, okul ve is istikametleri noktasinda sabahin erken saatlerinde vatandaslara ikram ediliyor. Izmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren mobil ikram araçlari, hafta içi her gün Kuruçesme, Dogu Kisla, Umuttepe, Yeni Cuma ve Ordu Evi’nde vatandaslarla bulusuyor.

Mobil ikram araçlarindan duyduklari memnuniyeti ifade eden vatandaslar, hizmetlerinden dolayi Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine tesekkürlerini iletiyor. Izmit Belediyesi’nin tam donanimli mutfaga sahip gezici ikram araci hafta içi her sabah hastane, fabrika, durak ve kalabalik meydanlarda çorba dagitimi yapiyor. Ayrica cuma namazi sonrasinda vatandaslara kek, çay gibi ikramlari sunuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile