Izmitliler, Yencuma'nin Yeni Yüzünü Çok Begendi

Izmitliler, Yencuma'nin Yeni Yüzünü Çok Begendi

Yenilenen yüzü ile hizmete açilan Yenicuma Çay Bahçesi, vatandaslara hizmet vermeye basladi. Çayin yine en ucuz fiyatla 5 lira oldugu çay bahçesi, vatandaslar tarafindan da çok begenildi.

Yenicuma Çay Bahçesi, Izmit Belediyesi tarafindan yenilendikten sonra misafirlerini agirlamaya basladi.

Yenilenen yüzü ve artan hizmet kalitesi ile daha simdiden vatandaslarin ugrak noktasi haline gelen Yenicuma Çay Bahçesinde çay hala 5 liradan alici buluyor. Vatandaslara daha kaliteli bir hizmeti amaçlayan çay bahçesi ile ilgili vatandaslar görüslerini dile getirdi.

"Dinlenip çay molasi verdigim yerlerden birisidir"

"Uzun yillardir Yenicuma Çay Bahçesinin müdavimiyim" diyen Seher Özkaya, "Izmit’te oturuyorum. Burasi çarsiya geldigim zaman dinlenip çay molasi verdigim yerlerden birisidir. Son halini gördügüm zaman üzülmüstüm. Yeni bir seylerin yapilacagi belliydi. Buranin simdiki halini görünce çok mutlu oldum. Daha temiz ve ailelerin rahat edebilecegi bir alan olmus. Emegi geçenlerin ellerine saglik" dedi.



"Izmitli olarak buraya alistik"

Çay bahçesinin yeniden hizmete baslamasina çok sevindigini dile getiren Türkan Düskün, "Yenicuma Çay Bahçesinin önceki haline göre simdiki halini çok begendim. Çay bahçesi kapatilinca çok üzülmüstüm. Yeniden açilmasina ise çok sevindim. Izmitli olarak buraya alistik. Fatma Hanim ve emegi geçenlere tesekkür ederim. Daha düzenli ve güzel olmus" diye konustu.



"Alisveris yaptiktan sonra dinlenebilecegimiz bir yer olmus"

Yenicuma Çay Bahçesinin bir baska misafiri olan Ayse Yilmaz, "Emekli olduktan sonra Izmit’e yerlesmeye karar verdim. Buradaki çalismayi görüyorduk ama böyle bir sonuç alinabilecegini düsünmemistim. Halkin sosyallesebilecegi ve rahatlikla gelip uygun fiyatta bir nefes alabilecegi yer olarak görüyorum. Alisveris yaptiktan sonra dinlenebilecegimiz bir yer olmus" seklinde konustu.

Ibrahim Karapinar isimli vatandas ise "Insaat basladigindan bu yana süreci hep takip ettim. Buranin simdiki halini de çok begendim. Yesil alanlarin sehir içinde artmasinda fayda var. Fiyatlar da oldukça uygun. Halka hizmet budur. Halka hizmet hakka hizmettir. Fatma Hanimi çok begeniyor ve seviyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile