Iznik'te Sözler Tutuluyor

Iznik'te Sözler Tutuluyor

Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, seçim öncesi verilen sözleri planlanan program çerçevesinde bir bir yerine getiriyor.

Iznik’e bagli 46 mahallenin tüm ihtiyaçlarini ortak akil ve planlanan programlar ile çözüme kavusturan Iznik Belediyesi seçim vaatlerini de hayata geçirmeye basladi.

Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta’nin 17 milyon TL maliyet ile gerçeklesen 7 kirsal mahalleye 7 dügün salonu vaadi büyük ölçüde tamamlandi. Bunun yani sira merkez ve kirsal mahallelerde bordür, parke tasi ve kaldirim isleme çalismalari da devam ediyor.

Ilçenin Kaynarca, Karatekin, Çamdibi, Yörükler, Göllüce, Drazali ve Gürmüzlü Mahallelerinde insalarinin büyük ölçüde tamamlandigi dügün salonlari kullanim alanlari ile genis ve ferah bir atmosfer sunacak. Tek katli olan dügün salonlari, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarina uygun olarak planlandi. Bu anlamli çalismalarin hizmete girmesiyle birlikte, ilgili mahallelerde çesitli etkinlikler ve özel günler için kullanilabilecek modern mekânlar olusturulmus olacak.

Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, "Gerek seçim sürecinde ve süreç öncesi vatandaslarimizin ihtiyaçlari dogrultusunda planlarimiza aldigimiz çalismalarimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu yeni dügün salonlari da, mahallelerimizin sosyal hayatina önemli bir katki saglayacak. Hemserilerimizin dügünlerini, nisanlarini ve diger özel günlerini daha iyi bir ortamda yapabilecekler. Eskiyen kullanilamaz hale gelen salonlarin yerini bu salonlar alacak. Iznik Belediyesi olarak 7 merkez ve 39 tasra mahallemizde planlarimiz çerçevesinde çalismalarimiz araliksiz devam ediyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile