Jandarma Er Fatih Erten'in Konya'nın Kadınhanı İlçesinde Yaşayan Ailesinin Evinde Yas Var

Van'ın Başkale ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle zehirlenmesi sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Er Fatih Erten'in Konya'da yaşayan ailesinin evinde yas var.

Başkale'ye bağlı Albayrak Jandarma Karakolu'nda rahatsızlanan ve iki arkadaşıyla birlikte kaldırıldığı Başkale Devlet Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Er Fatih Erten'in, Kadınhanı ilçe merkezinde yaşayan ve bir süre önce boşandıkları öğrenilen annesi ile babasına şehit olduğu haberini askeri yetkililer, ilçe yöneticileriyle birlikte verdi.

Kaymakam Osman Altın, Belediye Başkanı Hulusi Çökgel ve askeri yetkililer, 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte önce Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan Erten'in annesi Rabia Bal'ın evine gitti. Oğlunun şehit olduğu haberini alınca sinir krizi geçiren anne Bal'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Yetkililer daha sonra baba İsmet Erten'in yaşadığı Tepebaşı Mahallesi'ndeki evine giderek, taziyelerini iletti.

Terhisine 1 ay kalan ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenilen Jandarma Er Fatih Erten'in cenazesinin, otopsi sonrası memleketine gönderileceği belirtildi.

Van'ın Başkale ilçesindeki Albayrak Jandarma Karakolu'nda rahatsızlanan 3 asker, ambulanslarla Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış; askerlerden Jandarma Er Fatih Erten, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamamış, Jandarma Er E.Ç. ile G.K. askeri helikopter ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne sevk edilmişti.

Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya

Yayıncı: Ahmet Kayır
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile