Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin, Osmaniye'de Depremzedeleri Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin, Osmaniye'de Depremzedeleri Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye’de depremzedeleri ziyaret ederek, “geçmis olsun” dileklerini iletti. Kahramanmaras merkezli olan ve 11 ili etkileyen 7.7. ve 7.6 büyüklügündeki depremlerden etkilenen illerde faaliyetini sürdüren Orgeneral Çetin, Osmaniye’de enkaz bölgelerini gezip çadir kentte kalan vatandaslarla bir araya geldi.

Orgeneral Arif Çetin’e, Vali Erdinç Yilmaz, Belediye Baskani Kadir Kara, İçel Il Jandarma Komutani Tuggeneral Necip Çarikcioglu, Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektör Yardimcisi, Kulak, Burun, Bogaz Hastaliklari Anabilim Dali Baskani Prof. Dr. Mustafa Gerek, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Can Altundarak ve diger protokol üyeleri eslik etti.

Depremin en çok etkiledigi Esenevler Mahallesinde incelemelerde bulunan Arif Çetin, daha sonra okullar bölgesinde kurulan çadir kentte depremzede vatandaslar ve çocuklari ile bir araya geldi. Burada çocuklarin boyama etkinligine katilan ve çocuklarla yakindan ilgilenen Çetin, bir süre ailelerle de sohbet ederek, geçmis olsun dileklerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile