Jandarma Personeline Ve Güvenlik Korucularina Çadir Kurma Egitimi Verildi

Jandarma Personeline Ve Güvenlik Korucularina Çadir Kurma Egitimi Verildi

Erzincan Il Jandarma Komutanliginin rütbeli personeline ve güvenlik korucularina yerel destek, çadir kurma, çig, Tamp-Aydes ve afet farkindalik egitimleri verildi.

Erzincan Il Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlügü görevlileri tarafindan, Il Jandarma Komutanliginin rütbeli personeline ve güvenlik korucularina yönelik yerel destek, çadir kurma, çig, Tamp-Aydes ve afet farkindalik egitimleri verildi.

Egitimlerde, muhtemel bir afet ve acil durum müdahalesinde, geçici barinma alanlarinin kisa sürede hazir hale getirilmesi, güvenli ve etkili yöntemlerle sürecin daha saglikli sekilde islemesi son derece önemli oldugu vurgulandi. Bu kapsamda etkin operasyon yürütebilmek ve kurumsal kapasiteyi gelistirebilmek maksadiyla, AFAD Il Müdürlügü tarafindan Jandarma Komutanligina bagli rütbeli personeline çadir kurma egitimi verildi.

Afet ve acil durumlarda geçici barinma ve sosyal yardim hizmetlerinde kullanilacak çadirlarin kurulum teknikleri, toplama pratikleri egitimleri ile devam eden programlarin periyodik olarak devam edecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile