Jandarma Reflektör Dagitti

Jandarma Reflektör Dagitti

Çorum’un Iskilip ilçesinde jandarma ekipleri traktör kazalarinin önlenmesi maksadiyla baslatilan, “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi çerçevesinde çiftçilere reflektör dagitti.

ilçeye bagli Seyh köyünde traktörleri ile birlikte köy meydaninda toplanan çiftçilere, Iskilip Ilçe Jandarma Komutanligi trafik ekipleri tarafindan, traktör kazalarini önlemeye yönelik alinacak tedbirler ile bu tedbirler çerçevesinde traktörlerin trafikte görünürlügünü arttiran reflektör ve sürücülerin devrilen traktörün altinda kalmasini engelleyen ROPS (Koruma Çerçevesi) demirinin önemi anlatildi. Egitimin ardindan traktör sürücülerine üçgen reflektör ve brosürler dagitildi.

Çorum Valiligi’nden yapilan açiklama da, “Il Jandarma Komutanligi olarak amacimiz; ilimizde meydana gelen trafik kazalarinin önemli bir kismini olusturan traktör kazalarini en aza indirerek kazalardan kaynakli ölüm ve yaralanmalarin önüne geçebilmek. Bu amaçla; trafik denetimleri ile birlikte çiftçilerimizde farkindalik olusturacak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile