Jandarma Trafik Timleri Mersin'de 12 Bin 189 Araci Denetledi

Jandarma Trafik Timleri Mersin'de 12 Bin 189 Araci Denetledi

Jandarma trafik timleri İçel genelinde bayram süresince 12 bin 189 araci denetledi.

Jandarma trafik timleri İçel’de trafik akisinin yogun oldugu Erdemli-Çesmeli otoban girisi ve yayla yollarinda denetimlerini arttirdi. Denetimlerde drone de kullanildi. Trafik timleri tarafindan sürücüler ve yolcularin emniyet kemeri takip takmadiklari, sürücülerin direksiyon basinda cep telefonu kullanip kullanmadiklari kontrol edildi. Sürücülerden hiz kurallarina uymalari istendi.

Sürücülerin büyük çogunlugunun kurallara uydugu gözlendi. Sürücüler ve yolcular denetimleri yerinde bulduklarini belirterek, kurallara hassasiyetle uyduklarini dile getirdi.

İçel Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürü Ramazan Üstüner, öncelikle tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutladiklarini belirterek, "İçel trafik timleri olarak amacimiz bayram süresince vatandaslarimizin baslangiç noktalarindan gitmek istedikleri yerlere saglikli bir sekilde seyahat etmelerini saglamaktir. Bizim sayin yol kullanicilarimizdan istegimiz emniyet kemerlerini arka koltuktakiler dahil mutlaka takmalarini, trafikte seyir halinde iken cep telefonu ile konusmamalarini, dikkatlerini mutlaka yola vermelerini rica ediyoruz ve mutlak surette hiz limitlerine uymalarini kendilerinden rica ediyoruz. Tüm vatandaslarimiza iyi bayramlar diliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile