Jandarma Trafikten Safari Ve Tur Araçlarina Iliskin Denetimi

Jandarma Trafikten Safari Ve Tur Araçlarina Iliskin Denetimi

Antalya Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Motorize ve Trafik Tim Komutanligi ekipleri Oymapinar yolunda safari ve tur araçlarini denetledi.

Manavgat Hayvanat Bahçesi önünde gerçeklestirilen denetimlerde 15 araç ve sürücülerine 17 bin 306 Türk Lirasi idari para cezasi uygulanirken, alti araç trafikten men edildi.

Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi 6. Jandarma Motorize ve T24 ve 35. Jandarma Trafik Tim Komutanligi ekipleri Oymapinar yolu Hayvanat Bahçesi önünde safari ve tur araçlarini denetledi.

Safari ve tur araçlarinin denetimlerinde, iki araç sürücüsüne sigortasi bulunmamasi, bir sürücüye sürücü belgesiz araç kullanmak, bir sürücüye sürücü belgesi iptal edildigi halde araç kullanmak, dört araç sürücüsüne muayenesiz araçla trafige çikmak, bir sürücüye kask takmamak, bir sürücüye eksik donanimli araç kullanmak, iki sürücüye tasima kanunundan, iki sürücüye emniyet kemeri takmamak ve bir sürücüye fazla yolcu tasimaktan toplam 17 bin 306 Türk Lirasi idari para cezasi uygulanirken alti araç trafikten men edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile