Jandarma Uyusturucuya Geçit Vermiyor

Jandarma Uyusturucuya Geçit Vermiyor

Tekirdag’da jandarma ekipleri, sorumluluk bölgelerinde uyusturucuya geçit vermiyor. Ekiplerce yapilan çalismalarda, 4 süpheli yakalandi.

Çerkezköy ilçesinde K.T. isimli sahsin uyusturucu madde getirecegi duyumu alinmasi üzerine Jandarma Istihbarat, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü, 5. Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve Kizilpinar Jandarma Karakol Komutanliginca icra edilen faaliyet sonucunda sahis yakalandi. Sahsin yapilan üst aramasinda 18 gram kokain ve toplamda 870 TL nakit para ele geçirilerek sahis gözaltina alindi.

Çerkezköy ilçesi Gültepe Mahallesi’nde de B.A. isimli sahsin üzerinde yaklasik 3 gram bonzai oldugu degerlendirilen uyusturucu madde ele geçirildi. Süpheli, ifadesi alinmak üzere gözaltina alindi.

Tekirdag’in Marmaraereglisi ilçesine bagli Sultanköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir isletmede Jandarma KOM Sube Müdürlügü ve Marmaraereglisi Jandarma Karakol Komutanligi ile birlikte yapilan denetimde, bandrollü hali ile satisina izin verilen purolarin kutu kapak bandrolleri açilmak sureti ile tek tek satildigi tespit edilerek toplam 347 adet puro muhafaza altina alindi. Isletmeye idari yaptirim tutanagi tutuldu.

Kapakli Ilçe Jandarma Komutanligi sorumluluk bölgesinde de F.A. isimli sahsin yapilan üst aramasinda 13 gram skunk, 3 gram metamfetamin oldugu degerlendirilen uyusturucu madde ele geçirilerek sahis gözaltina alindi.

Süleymanpasa ilçesine bagli Kumbag Mahallesi’nde trafik timi tarafindan icra edilen yol emniyet ve kontrol uygulamasinda süphe üzerine durdurulan ticari takside yolcu olarak bulunan H.T. isimli sahsin üzerinde 21 gram metamfetamin oldugu degerlendirilen madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Süpheli, ifadesinin alinmasini müteakip adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile