Jandarma Ve Polis Ortakliginda Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Jandarma Ve Polis Ortakliginda Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Afyonkarahisar’da jandarma ve polis tarafindan yapilan ortak operasyonda zehir tacirleri sehir disindan getirdikleri 8 bin 143 adet uyusturucu hapi satamadan yakalanirken, operasyonda araçta zulalanan uyusturucu haplari ise egitimli narkotik köpekleri buldu.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar Il Jandarma Komutanligi ekipleri I.A. isimli sahsin Izmir’den kente uyusturucu getirecegi yönünde istihbarat aldi. Ardindan harekete geçen ekipler Il Emniyet Müdürlügüne bagli ekiplerinde destegi ile I.A.’nin evine baskin düzenledi.

Sahsin evi ile birlikte kullandigi araçta egitimli narkotik köpekleri ile aramam yapan ekipler 8 bin 143 uyusturucu hapi zulalandigi aracin arka koltugunun altinda buldu.

Sahsin ifadesini alan ekipler süphelinin uyusturucu haplari Izmir’den M.T. ve C.I., isimli sahislarin getirdigini ve onlardan aldigini söylemesi üzerine bu defa ekipler bu 2 sahsin pesine düstü. Yapilan incelemelerde sahislarin kullandigi iki otomobilin sehirlerarasi otogarin otoparkinda oldugu tespit edildi. Ekipler ardindan M.T. ve C.I.’yi araçlarin içerisinde yakalayarak gözaltina aldi. Jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheliler tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile