Jandarma Ve Polisten Bilinçlendirme Yarisi

Jandarma Ve Polisten Bilinçlendirme Yarisi

Tekirdag’da Trafik Haftasi’nda jandarma ve polis, vatandasa yönelik bilinçlendirme çalismasi yaparak bu hafta adeta yarisa girdi.

Her yil 4-10 Mayis tarihleri arasinda ülke genelinde çesitli etkinliklerle düzenlenen Trafik Haftasi Tekirdag’da Il Jandarma Komutanligina bagli Trafik Sube ve Il Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Sube Ekiplerince çesitli etkinlikler düzenlendi.

Süleymanpasa ilçesinde bulunan bir AVM’de polis ve jandarma trafik sube ekiplerince stant açilarak vatandasa yönelik brosürlü bilinçlendirme çalismasi yapildi. Açilan stantlarda Trafik Subenin kullandigi teçhizatlar da sergilenerek vatandasa tanitildi. Alanda kurulan parkurlarda çocuklar jandarma ekiplerinin gözetiminde oyuncak arabalara bindi. Tekirdag Il Jandarma Komutani Albay Ahmet Çetin’de jandarma trafik subenin standini ziyaret etti.

Trafik Haftasi Etkinlikleri çerçevesinde Il Emniyet Müdürlügüne bagli trafik sube ekipleri kent meydaninda da denetim yaparak durdurulan araçlarin sürücülerine yönelik brosürlü bilgilendirme yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile