Jandarmadan 1 Milyon TL'lik Kaçak Sigara Operasyonu

Jandarmadan 1 Milyon TL'lik Kaçak Sigara Operasyonu

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafindan yapilan operasyonda, piyasa degeri 1 milyon 200 bin TL olan kaçak elektronik sigara ve çok sayida kaçak sigara ile malzeme ele geçirildi.

Kayseri Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü tarafindan okullar açilmadan önce okul çevresinde ögrencilere elektronik sigaralarin satisina ve tespitine yönelik yapilan çalisma baslatildi. Yapilan çalismalarda Kayseri Ili Melikgazi Ilçesinde Kaçak sigara ve elektronik sigara ticaretini yaptigi tespit edilen K.E. isimli sahisin Melikgazi Ilçesi Kiliçaslan Mahallesi’ndeki evi, is yeri ve aracinda KOM Sube Müdürlügü, Çay, Tütün Köpek Unsurlari ve Melikgazi Ilçe Jandarma Komutanligi personeli ile operasyon düzenlendi.

Operasyonda faturasi ve bandrolü bulunmayan piyasa degeri yaklasik 1 milyon 200 bin TL olan 26 adet elektronik sigara, bin 134 adet elektronik sigara kiti, 1 adet sigara sarma makinesi, 2. bin 305 paket kaçak sigara, 584 paket nargile tütünü, 22 bin 60 adet içi tütün doldurulmus makaron ve 13 bin adet içi bos makaron ele geçirildi.

Bulunan materyallere ekipler tarafindan el konulurken, K.E. de gözaltina alinarak islemleri yapilmak üzere karakola götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile