Jandarmadan 3 Sahsa Uyusturucu Operasyonu

Jandarmadan 3 Sahsa Uyusturucu Operasyonu

Manyas’ta Istihbarat Sube Müdürlügü, KOM Sube Müdürlügü ve Manyas Ilçe Jandarma Komutanligi’nin ortaklasa yaptigi uyusturucu operasyonunda 3 kisi gözaltina alindi.

Manyas Ilçe Jandarma Komutanligi sorumluluk sahasinda Uyusturucu madde imal ve ticareti yapan sahislara yönelik, yapilan Istihbarat faaliyetler kapsaminda Bursa’dan çalinti motosiklet ile Balikesir’in Manyas ve Bandirma ilçelerine satmak amaciyla uyusturucu madde sevkiyati yapan Y.A ve M.T isimli sahislar Manyas’ta yapilan takip sonuncunda yakalandilar.

Yanlarinda ki uyusturucu madde ile birlikte A.S.’ye ait olan araca binen Y.A ve M.T. Istihbarat Sube Müdürlügü, KOM Sube Müdürlügü ve Manyas ilçe Jandarma ekiplerince yapilan fiziki takip sonucu Manyas’a bagli kirsal Kulak Mahallesi’nde durduruldu. Adli makamlardan alinan arama iznine istinaden süpheli sahislar ve araçta yapilan arama sonuncunda 147 gram Metamfetamin, 1 adet biçak, 4 adet cep telefonu, 1 kök Hint keneviri bulundu. Yine uyusturucu ticaretinden elde edildigi düsünülen bin 330 TL para ve Bursa ilinden çalinan 1 adet motosiklete de el konulan operasyonda süpheli 3 sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Süleyman Özaydin-IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile