Jandarmadan 485 Ögrenciye Uygulamali Trafik Egitimi

Jandarmadan 485 Ögrenciye Uygulamali Trafik Egitimi

Gaziantep’te jandarma ekiplerince “6-14 Mayis Karayolu Güvenligi ve Trafik Haftasi” etkinlikleri kapsaminda 485 ögrenciye uygulamali trafik egitimi verildi.

Gaziantep Il Jandarma Komutanligi Trafik Jandarmasi, “6-14 Mayis Karayolu Güvenligi ve Trafik Haftasi” etkinlikleri kapsaminda Çocuk Trafik Egitim Parki’nda Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Il Jandarma Komutani Tümgeneral Halil Sen ve Il Emniyet Müdürü Celal Özcan’in katilimlariyla trafik egitim programi düzenledi.

Programda trafik bilincinin arttirilmasi, okul servis araçlarina binme ve inme kurallari kapsaminda 485 ögrenciye uygulamali trafik egitimi verildi.

Etkinlik kapsaminda Islahiye ve Nurdagi ilçelerinde de depremzede çocuklarla futbol ve voleybol maçi oynandi.

Trafik Jandarmasi ekipleri tarafindan bilgilendirme stantlari da kurularak güvenli bir trafik ortaminin olusturulmasi ve trafik kazalarinin azaltilmasi konularinda vatandaslar bilgilendirildi. Ayrica ekipler tarafindan "Yayalar Kirmizi Çizgimiz", "Trafikte Her Yil Daha Iyiye" ve "Hayatla Yarisilmaz" kampanyalari ile ilgili hazirlanan el brosürleri ile çesitli hediyeler dagitildi.

Etkinlik sonrasi trafik kazasinda hayatini kaybeden Tank. Asb. Çvs. Bestami Saydan’in Islahiye ilçesinde ikamet eden ailesi ziyaret edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile