Jandarmadan Güvenli Dügün Sunumu

Jandarmadan Güvenli Dügün Sunumu

Korkuteli Ilçe jandarma Komutanligi tarafindan dügün, nisan, asker eglencesi gibi etkinliklerde silah kullanilmamasi, can kayiplarinin önlenmesi amaciyla sunum yapildi.

Korkuteli Ilçe jandarma Komutanligi; dügün, nisan, asker eglencesi gibi etkinliklerde silah kullanilmamasi, can kayiplarinin önlenmesi amaciyla toplanti düzenledi.

Toplantida, asayisi saglamaya yönelik güvenlik tedbirleri, dügün ve asker ugurlamasinda silah atilmasini önlemeye yönelik tedbirler görüsüldü. Kaymakam Sezgin Üçüncü burada yaptigi konusmada, "Dügünlerde silah atilmasi bizim üzerindeki hassasiyetle durdugumuz konulardan bir tanesi. Sevinçlerinizin hüzne dönüsmesini istemiyorsaniz dügün ve diger eglencelerde silah kullanmayin. Güvenlik güçlerimiz bu konuda kesinlikle taviz vermiyor. Güvenlikle ilgili konularda muhtarlara önemli görevler düsüyor" dedi.

Proje çerçevesinde dügün yerlerine asilmak üzere hazirlanan afisler muhtarlara dagitildi. Ayrica muhtarlara genel emniyet ve asayis konularinda (dolandiricilik, hayvan hirsizliklari ve diger hirsizliklar, orman yanginlari) gerekli bilgilendirme ve brosür dagitildi.

Sunuma; Ilçe Kaymakami Sezgin Üçüncü, Belediye Baskani Saniye Caran, Ilçe Jandarma Komutani Vedat Kilinç, Emniyet Müdürü Irfan Aglamaz, kurum müdürleri ve mahalle muhtarlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile