Jandarmadan KTB'ye Tesekkür Plaketi

Jandarmadan KTB'ye Tesekkür Plaketi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Sakir Uslu ve Il Emniyet Müdürü Engin Dinç’in katilimiyla Konya Ticaret Borsasi (KTB) Baskani Hüseyin Çevik ve yönetimine Yunak ilçesinde yapilan jandarma binasina katkilarindan dolayi plaket takdiminde bulundu.

Il Jandarma Komutanligi tarafindan Yunak/Birimler Geçici Jandarma Asayis ve Yol Kontrol Binasinin yapimina vermis olduklari katkilardan dolayi KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik ve yönetimine plaket verildi.



“Kurumlar arasi isbirligi adina güzel bir hizmet”

Yunak’taki jandarma binasinin yapimina katkilarindan dolayi KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür eden Vali Vahdettin Özkan, stratejik ve ihtiyaç olan bir alanda hem güzel fiziki bir altyapinin olusturulmasinin hem de içinin donatilmasinin çok güzel bir hizmet oldugunu söyledi.

Vali Özkan, “Il Jandarma Komutanligimizin bir talebi olmadan orada bir ihtiyacin zuhur ettigini görünce Konya Ticaret Borsamizin kendiliginden harekete geçerek ‘biz ne katki sunabiliriz?’ sorusunun sorulmasi çok kiymetlidir. Özellikle vatandaslarimiza giden hizmetler esas alinarak, ilimizde bütün belediyeler, kamu kuruluslari ve meslek kuruluslari el birligi ile güzel bir koordinasyon ile çalismaktadir. Sanayi Odasi, Ticaret Odasi, Ticaret Borsasi ve diger meslek kuruluslari bu noktada Il Emniyet Müdürlügümüze, Il Jandarma Komutanligi’miza, Il Milli Egitim Müdürlügümüze ve Il Saglik Müdürlügümüze dokunulmasi gereken hususlarda kendiliginden harekete geçmislerdir. Hem kaynak olarak hem de diger imkanlari seferber ederek bu hizmetleri iyilestirmede nitelikli katki sundular. Bundan sonra da Konya’miza gelecek hizmetler açisindan is birligi ile hareket edilerek bu çalismalarin devam edecegi yönünde bir iklim ve atmosfer var. Bu iklim ve atmosferin devam etmesi temennimiz ile tekrar katkilarindan dolayi Konya Ticaret Borsamiza tesekkür ederim” dedi.



“Tesekkürlerimi sunuyorum”

Il Jandarma Komutani Tuggeneral Sakir Uslu da, bölgede önemli bir ihtiyaç olan binanin yapimina katkilarindan dolayi KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederek, “Jandarmamizin bugün önemli bir bölgede böylesi güzel bir binaya kavusmus olmasindan dolayi oldukça mutlu oldum. Devlet millet dayanismasinin, kurumlar arasi is birliginin en güzel örneklerinden birini teskil ediyor” diye konustu.



“Güvenlik güçlerimize destek vermekten mutluyuz”

KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik de Borsa olarak sehrimizin tarimsal üretim ve ticaretine deger katarken sosyal faaliyetler içinde de yer aldiklarini ifade etti.

Çevik, “Milletimizin huzuru, güvenligi, saadet ve esenligi için mücadele eden güvenlik güçlerimize bu noktada maddi ve manevi destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yunak ilçemizin Saray Mahallesinde yapimina katki sundugumuz jandarma binasi da bu anlamda önemli. Binanin Yunak bölgemize ve Konyamiza hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Konusmalarinin ardindan Konya Valisi Vahdettin Özkan, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Sakir Uslu ve Il Emniyet Müdürü Engin Dinç, KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik, KTB Meclis Baskani M. Namik Köklüsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Karapinar, Mehmet Büyükalim ve Kazim Küçükçögen’e plaket takdiminde bulundu. KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik de Il Jandarma Komutani Tuggeneral Sakir Uslu’ya, II. Abdülhamid döneminde renkli basilan 1907 tarihli Konya Vilayet Haritasinin yer aldigi tablo hediye etti.

Törene, Konya Valisi Vahdettin Özkan’in yani sira Il Jandarma Komutani Tuggeneral Sakir Uslu, Il Emniyet Müdürü Engin Dinç, KTB Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik, KTB Meclis Baskani M. Namik Köklüsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Karapinar, Mehmet Büyükalim ve Kazim Küçükçögen katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile